Zwangerschaps- en geboortebegeleiding

1 op 1 begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en postpartum

Wil je graag door mij begeleid worden tijdens je zwangerschap? Ontdek hier de verschillende trajecten voor een doulabegeleiding die ik jouw kan aanbieden.

Aanbod (online) cursussen

Zwangerschapscursus – 200 euro: Deze uitgebreide cursus bestaat uit een uitgebreide uitleg over arbeid & bevalling, tips & tricks over natuurlijke en niet-natuurlijke pijnbestrijding, een heel aantal leerrijke & interessante filmpjes, uitleg over het geboorteplan/geboortewensen en info over de werking van een Doula. Je ontvangt de cursus via mail en hebt nadien de mogelijkheid om een gesprekje in te plannen zodat we samen jouw geboortewensen kunnen opstellen. Kortom: de zwangerschapscursus is dé ideale voorbereiding op de komst van je kindje!

Cursus ‘Starten met borstvoeding’ – 95 euro: Deze cursus ‘Starten met borstvoeding’ richt zich specifiek op vrouwen die borstvoeding willen geven. Borstvoeding is een hele mooie en natuurlijke manier om je kindje te voeden, maar toch loopt de start hiervan niet altijd van een leiendakje. In deze cursus heb ik het onder andere over: zaken die belangrijk zijn bij het geven van borstvoeding, het herkennen van hongersignalen van een baby’tje, de houding van zowel baby als mama tijdens het voeden, verschillende soorten borstvoedingshoudingen, hulpmiddelen die je kan gebruiken tijdens het geven van borstvoeding, het drinkgedrag van je kindje, omgaan met moedermelk.. En nog veel meer! Heb je al eens borstvoeding gegeven, maar fris je graag nog een keertje op? Ook dan is deze cursus zeker iets voor jou! (opgelet; de borstvoedingscursus is géén onderdeel van de zwangerschapscursus)

Zwangerschaps- en geboortebegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding – 500 euro: vrijblijvend kennismakingsgesprek, 4 prenatale gesprekken (info rond arbeid & bevalling, info over natuurlijke en niet-natuurlijke pijnbestrijding: tips & tricks, info rond borst- en/of flesvoeding en opstellen van het geboorteplan/geboortewensen), nagesprek binnen de maand na de geboorte en onbeperkt contact via mail, gsm..

Zwangerschaps- en geboortebegeleiding – 950 euro: vrijblijvend kennismakingsgesprek, 4 prenatale gesprekken (info rond arbeid & bevalling, info over natuurlijke en niet-natuurlijke pijnbestrijding: tips & tricks, info rond borst- en/of flesvoeding en opstellen van het geboorteplan/geboortewensen), beschikbaarheid 24/24 vanaf 37 weken zwangerschap, continue ondersteuning tijdens arbeid & bevalling, nagesprek binnen de maand na de geboorte en onbeperkt contact via mail, gsm.. (+ optie geboortefoto’s – 250 euro)

Hypnobirthing: Momenteel volg ik nog een opleiding tot Hypnobirthing docent. Binnenkort kunnen jullie ook hiervoor bij mij terecht!

Geboortereportages

Geboortefotografie – vanaf 790 euro: vrijblijvend kennismakingsgesprek, beschikbaarheid 24/24 vanaf 37 weken zwangerschap, fotoreportage op de dag/nacht van de geboorte (aanwezigheid vanaf 5-6 cm ontsluiting en ik blijf tot 1-2u na de geboorte), selectie en nabewerking van de foto’s.

Interesse?

Heb je interesse in een doulabegeleiding en kom je graag een keertje kennismaken?