Terugblikje naar Op Wolkjes Feest!

Enkele weken geleden was het dan EIN-DE-LIJK zover! Ons (door Corona) uitgesteld Op Wolkjes Feest, waarnaar we zo hard hadden uitgekeken! Door Corona konden we deze feestelijke dag begin dit jaar helaas niet laten doorgaan, maar ZONDAG 11 JULI maakten we dat hélemaal goed!

Met veel liefde en plezier organiseerde ik deze feestelijke dag!

Enkele lieve baby’tjes kwamen samen met hun mama en papa genieten van een heerlijk rustgevende sessie hydrotherapie, smulden van allerlei lekkernijen waaronder de heerlijke koekjes en cupcakes van Tarteline en namen een leuke GOODIEBAG mee naar huis!

Ook de allerliefste vriendinnen, kennissen, vroedvrouwen, familie.. kwamen eens piepen en deden een babbeltje met ons. Oh, wat was dit fijn! Van Fotofabriek mocht ik enkele retroprints bestellen, als herinnering aan deze fijne en feestelijke dag. Deze kan je hieronder nog even bewonderen.

Ook graag mooie herinneringen laten printen? Neem dan eens een kijkje bij:

www.fotofabriek.nl/
www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/
www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/