BABY FRIE

Naast baby’tjes en zwangere mama’s houd ik ook heel erg van fotografie. En wat heb ik dan geluk dat deze drie dingen zo perfect goed bij elkaar passen!

Wat fotografie betreft heb ik totaal nog geen ervaring. Maar dit is sowieso wel iets waar ik in de toekomst nog over wil bijleren. Vooral geboortefotografie spreekt me heel erg aan. En een opleiding om mooie foto’s te leren maken tijdens een geboorte is zeker iets dat nog op mijn to-dolijstje staat. Omdat ik graag met mijn camera aan de slag ga, en ook omdat dit zeker een meerwaarde zou zijn voor wat ik nu al als Doula doe.

Tijdens mijn workshops en babymassages ben ik vaak tussendoor foto’s aan het maken. Ik hecht daar namelijk veel belang aan en het is leuk om aan de buitenwereld te kunnen laten zien wat ik zoal doe.

Maar af en toe wil ik mij ook volledig kunnen focussen op het fotograferen, en daar was gisteren goed voor.

Erin en haar baby Frie mocht ik al enkele keren verwelkomen op mijn baby yogalesjes en ik ging ook al eens langs bij hun thuis voor een babymassage voor kleine Frie. Toen ik enkele weken geleden een bericht postte met de boodschap dat ik op zoek ging naar een gezinnetje dat ik eens zou mogen fotograferen, was Erin één van de eerste die enthousiast reageerde dat ze dit wel zou zien zitten.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, en mocht ik dit fijne gezinnetje eens voor mijn lens zetten! En, – OH – wat vond ik dit fijn en dit smaakt nog naar (zoveel) meer!

Ik ben heel blij dat we onze fotoshoot gezien de omstandigheden toch gisteren nog konden laten doorgaan. We maakten een gezellige herfstwandeling met leuke foto’s als resultaat.

Veel dank voor Erin en haar gezinnetje om mij keer op keer de kans te geven te groeien in de dingen die ik graag doe!

Liefs

Linde